Vissza

Állatszőr gyűjtő kefe

Információ

14 x 14 cm-es mágneses-elektrosztatikus kefe

JTB0005

A termék a kiválasztott tulajdonságokkal nincs készleten

Nettó egységár:
Ár:
Kedvezmény:
Megtakarítás:

TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kedves kutya, cica, kisállat tulajdonos! Bizonyára ismeri azt az érzést, amikor kedvence szőrét mindenhol ott találja, például az autójában vagy a kedvenc kanapén, esetleg a szőnyegen. A porszívó csupán félmegoldást jelent, mert nehezen tisztítja a szőnyegbe ragadt apró szőrszálakat, energiát fogyaszt és mégsem végez vele tökéletes munkát, nem tud tökéletes eredményt elérni vele! De ezzel az állatszőr eltávolító kefével tökéletes eredményt érhet el. talán még a porszívóját is lecserélné legszívesebben, miután kipróbálta! Ez az eszköz hatékony és minden szőrt összeszed bútorról, kárpitról, szőnyegről, autóból!

Egy háziállat imádnivaló teremtmény. Sok vicces és örömteli pillanatot tud okozni az embernek. Szinte családtag, akivel azonban az együttélés színtere sokszor már nem korlátozódik csupán az udvarra. Ám ha beengedi őt a lakásba, autóba, elkerülhetetlen, hogy amerre jár, mindenfelé állatszőrbe ne ütközzön. Állatszőr a szőnyegen, a kedvenc kanapén és persze az autóban is. Nem kell lemondani a szeretett kis szőrmókról, ugyanis a problémára van valódi megoldás. Nincs másra szükség, mint egy olyan hatékony eszközre, ami minden szőrt összeszed a kritikus felületekről – bútorról, kárpitról, szőnyegről és az autóból.

A legtöbb állatszőr eltávolító kefe alkalmas arra, hogy valamennyire letakarítsa vele ezeket a felületeket, de képzelje el a helyzetet, amikor beül autójába egy barátja, aki allergiás... Ő meg fogja érezni azt a kevés szőrt, ami az ülésen maradt, kivéve, ha EZT a terméket használja takarításkor! A legutolsó szőrszálat is tökéletesen felszedi különleges kialakítása, és a fizika egyszerű törvénye, az elektrosztatikus vonzás miatt!

Egy háztartásban, ahol van kisállat, kutya és az bemehet a házba, mindig gondot jelent a szőr feltakarítása! TÉNY: porszívóval nehézkes, keményebb erőfeszítést igényel és ráadásul sok ideig tart. A filléres megoldások (például gumipapucs, gumikesztyű) segítségével is erőt kell kifejeteni és korántsem tökéletes az eredmény!

  1. fogja meg az ergonómikus, kényelmes nyelet! Nem kell szorítani! Nem kell erőlködni vele!
  2. A kisebb sörtés felével kezdje átsimítani a felületet - ezeknek az a feladata, hogy a szőrszálakat elektrosztatikussággal töltsék fel! NEM BONYOLULT! Csak finoman dörzsölje át vele a felületet! 3. Fordítsa meg a kefét és a hosszabb sörtékkel könnyed mozdulatokkal húzza le a szőrszálak felett!