„Így készült a Mustang Mach-E” című dokumentumfilm

A Ford a napokban mutatta be a Mustang-család legújabb tagját, a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E modellt, most pedig az Így készült a Mustang Mach-E című rövidfilmben osztja meg a vadonatúj SUV születésének történetét.

 

A Ford első, igazán nagy hatótávolságú elektromos autója eredetileg nem egy Mustang lett volna, ám amikor Jim Hackett 2017 májusában átvette a vállalat elnök-vezérigazgatói posztját, azonnal létrehozott egy elektromos autókra szakosodott csapatot. Ez lett a Ford Team Edison, amelynek tagjai hihetetlen lendülettel láttak neki egy autó megalkotásának – és ez a gép lett a Mustang Mach-e. A csapat hónapokat töltött azzal az aprólékos munkával, hogy az autót összecsiszolják a Mustang fél évszázados hagyományaival, egyben pedig felvértezzék az új generációs technológiával.

A 20 perces filmben több narrátor is megszólal: a Ford Team Edison néhány tagja, sőt Mustang-tulajdonosok is. A dokumentumfilm a Ford és egy londoni/detroiti székhelyű kreatív produkciós cég, a Chrome Productions közös munkájával készült.

Bejelentkezés