Ford MyKey a felelősségteljes autózásért

A Ford ismét bebizonyította, hogy innovatív megoldásaival folyamatosan a fejlődésért dolgozik nap mint nap. Az új Ford MyKey technológiai megoldás segítségével meghatározhatja az autó maximális haladási sebességét, beállíthatja a biztonsági öv emlékeztetőjét, de akár a hangrendszer maximális hangerejét is megadhatja. A Ford MyKey-t arra tervezték, hogy nyugodtan kölcsön tudja adni autóját az ismerőseinek vagy családtagjainak - használata pedig egyszerű: dugja be a kulcsot a gyújtáskapcsolóba, indítsa be az autót, majd az egyszerű utasítások szerint programozza be a kulcsot. Ennek az új technológiai megoldásnak köszönhetően nyugodt lehet, autója másnál is biztonságban van.

A Ford MyKey rendszere így megoldást nyújthat abban az esetben, amikor szeretett gyermekünk sikeresen teljesíti a forgalmi vizsgát és megkapja jogosítványát, de még sok-sok kilométerre lesz szüksége, hogy rutinos vezetővé váljon és a szülők ne izguljanak, hogy vajon minden rendben volt e, és eljutott-e A-pontból B-pontba. Megoldás lehet arra az esetre is, ha gépjárművét kölcsönadja ismerősének, barátjának, de azért a „kisördög” ott ül a tulajdonos vállán, hogy minden rendben lesz, nem töri majd össze azt.

A Ford MyKey rendszeréhez is egy Ford alkatrész, mégpedig az indítókulcs adta az alapot. Egyszerűen erre a kulcsra lehet tanítani többek között, hogy maximálisan mekkora sebességgel haladhat az aktuális vezetővel a gépjármű, vagy a szeretett Ford autónk csak bekötött biztonsági övvel indulhasson el, de még arra is, hogy a kedvenc slágerünk az audio rendszerünkön mekkora hangerővel szólhasson.

A fenti opciókon túl lehetőségünk van az indítókulcsa beállítani azt is, hogy a Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott mobiltelefonra érkező bejövő hívás átirányításra kerül a hangpostára, ahol az később elolvasható szöveges üzenet formájában. Az alkalmazást előteremtő alkatrész még az üzemanyag fogyasztást is hamarabb jelezheti, ha úgy dönt a Tisztelt Ford tulajdonos.

Bejelentkezés