Vissza

Kárpit ápoló

Információ

Fabric Protector

PEA0027

A termék a kiválasztott tulajdonságokkal nincs készleten

Nettó egységár:
Ár:
Kedvezmény:
Megtakarítás:

TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kiömlött az üdítő? A gyerek már megint össze kente az ülést ? Semmi Gond! A Lotus Fabric Protector segítségével vége az idegeskedésnek és az aggodalomnak! Óvja meg és segítsen magán ezzel a lenyűgöző szövet védő bevonattal, hogy meghosszabbítsa a szövet élettartamát és megkönnyítse a tisztítást! Használata egyszerű és megelőzheti vele az kárpit ülésen, szöveten, ruhán  megjelenő foltok kialakulását! A Lotus Fabric Protector a legújabb generációs szövetvédő formula, amely egy láthatatlan védelmet képez a különálló szövetszálak filmréteg szerű bevonásával a mindennapos szennyeződések,foltok ellen, ezzel jelentősen növelve a szövet ellenálló képességét. Ez a láthatatlan védelmi bevonat megbízhatóan védi a szöveteket, kárpitokat az olyan anyagokkal szemben mint például: italok, ételek, zsírok, azért , hogy megóvja a felületet bemutatóteremi állapotban. Lehetővé teszi az egyszerű utókezelést, tisztítást és jelentősen megnöveli a szövet élettartamát.

Teljes védelem : biztosítja az első osztályú láthatatlan védelmi bevonatot a mindennapi szennyeződések pl :ital, élelmiszer , zsírok , viaszos anyagok ellen az autóipari textíliákon és szőnyegeken, valamint ruhákon, cipőkön. Átlagosan fél liter termék 5 négyzetméternyi terület kezelésére elegendő. Egyedülálló bevonatot képez elkülönítve minden egyes szövetszálat , eltömíti az üléseket, szöveteket, kialakítva egy láthatatlan film réteget. Ideális az igénybevétellel szemben: kiváló védelmet biztosít a vezető ülések, szőnyegek, kárpitok, csomagtartó rekesz számára. Nem csak, hogy védje a foltok ellen, de lehetővé teszi a könnyű utókezelést, fenntartja bemutatótermi megjelenést és meghosszabbítja szövet élettartamát.

Tiszta és Száraz felületen alkalmazható. Először nézzük meg egy kicsi, nem feltűnő területen. Alkalmazza kisnyomású permetezőgép segítségével , ellenőrizzük, hogy egyenletesen permetez(nem túl vastag vagy vékony szárú nyomás nem haladhatja meg a 4 bart). Fújjuk be könnyedén kétszer a kezelendő felületet keresztezve. Először vízszintesen majd függőlegesen, hogy mindenhol fedve legyen. Lotus mikroszálas felhordó szivacs segítségével dörzsöljük bele a felületbe, hogy a szövet mélyéig hatoljon az anyag. 1-2 perc után ismét fújjuk be a felületet vízszintesen majd függőlegesen, nem túl vastagon, de mindenhol fedésben legyen az anyag. Ne áztassuk el a felületet. A tökéletes hatás elérése érdekében 4 órát hagyjuk száradni. Meleg levegő segíti a kötést. 0,5L Lotus Fabric Protector a fentiekben leírt használati feltételekkel kb 3 négyzetméternyi szövet kezelésére elegendő.

Alkalmazási tanácsok: Ha a permetezés  szűk helyen történik, például a gépkocsi belső terében,  minden ajtó és ablak teljesen nyitott legyen, ezzel segítve a szabad légáramlást, szellőzést.

 

  • Űrtartalom: 600 ml
  • Egységár: 13 167 Ft/liter